Екскурсія виставкою українською мовою RWA Exhibition Tour in Ukrainian – led by Bogdana Katarzhuk

Explore with Bogdana: come and join us for a guided tour, in Ukrainian, of our three summer exhibitions. Migration and belonging are themes that are strong themes that are strong in all three exhibitions, have deep resonance for Bogdana. Meet for tea/coffee and conversation from 10:30am (on the first floor landing), followed by the tour. Tour starts at 11am and last approximately 45 minutes. Booking is optional and donations are welcome. Free places for refugees and asylum seekers.

Будь ласка, зверніть увагу: попереднє бронювання для цієї події необов’язкове, участь для громадян України, які перебувають у Великій Британії за українською схемою, – за добровільний донат. 

Приєднуйтеся до екскурсії нашими трьома літніми виставками, що відбуватиметься українською мовою на Тижні, присвяченому біженцям.

Богдана Катаржук проведе вас галереєю, оживляючи мистецтво та бачення художників. Міграція та приналежність, теми, які є стрижневими в усіх трьох виставках, глибоко резонують з досвідом Богдани:

«У зв’язку з вторгненням до України я була змушена переїхати задля власної безпеки та безпеки моєї дитини. До повномасштабної війни я працювала юристом, але, фактично рятуючись своєю пристрастю до мистецтва, я змирилась з вимушеною еміграцією, пройшла кілька профільних курсів та курувала виставку в Римі, перш ніж переїхати до Брістоля».

Тур розпочнеться об 11.00 і триватиме 45 хвилин. Зустрічаємось за чаєм/кавою та розмовами з 10:30 (у фоє верхнього поверху), а потім йдемо на екскурсію. Після туру ласкаво просимо затриматися на обмін враженнями або продовжити дослідження галереї.

З нетерпінням чекаємо вас у RWA.

Екскурсія виставкою українською мовою Exhibition Tour in Ukrainian – l | RWA Bristol

The event is finished.

Date

Jun 23 2024
Expired!

Time

10:30 am - 11:45 am